I dag lancerer DMI ny vejr-app

DMI’s vejr-app relanceres nu med en byge af forbedringer og i nyt design, der skal gøre det nemmere for dig at følge vejret og få varsler for de steder, der har særlig betydning.

DMI har redesignet en af Danmarks mest brugte vejr-apps ’DMI Vejr’ med et mere brugervenligt design, som gør det nemmere at få vejret lige præcis, hvor du gerne vil have det.

App’en samler de mest populære af DMI’s vejrprodukter, som borgerne har brug for, når de er på farten.

”En af DMI’s vigtigste opgaver er at levere troværdig viden om vejr, klima og hav til borgerne. Med den nye app får borgerne lettere adgang og meget bedre mulighed for at indhente nøjagtig viden om de vejrforhold, der interesserer den enkelte,” siger DMI’s direktør Marianne Thyrring.

Med den nye app får brugerne forbedret mulighed for at få beskeder på skærmen, når DMI's meteorologer udsender varsler om farligt vejr. Man kan for eksempel tilmelde sig varsler for ’favoritsteder’ som hjemmet eller sommerhuset, hvor man ønsker at være særligt på vagt. Samtidig tilbyder den nye app såkaldt geolokation, hvilket betyder, at man altid kan få sit lokale vejr, uanset hvor i verden man befinder sig.

DMI’s Vejr-app viser vejret for 10.000 steder i Danmark – hvilket er 25 gange flere lokaliteter end tidligere –og 600 steder på Grønland, 95 steder på Færøerne samt mere end 150.000 steder i verden.

Derudover samler DMI’s vejr-app en masse kendte vejrprodukter på et zoombart kort, så det bliver nemmere at dykke ned i vejrinformationer om radar, lyn, nedbør, vind, vandstand, havtemperaturer, strøm, bølger, lufttryk og satellitbilleder. DMI’s vejr-app viser også et stærkt forbedret radarprodukt.

DMI’s nye vejr-app kan fra i dag downloades i app-store eller Google-play.

Af Lærke Krogaard
31. oktober 2018

Se flere nyheder fra DMI  ♦ Modtag pressemeddelelser fra DMI på mail
Hent vores app til iPhone eller Android ♦ Følg DMI på Twitter og Instagram

Viden om vejr og klima

Se alle